Certificeringen

certificeringen
certificeringen

Certificeringen

Gegarandeerde kwaliteit met onze certificeringen. Dat laten we niet alleen zien in onze vakbekwaamheid maar ook door de garantiecertificaten die jou (als particulier, instelling, bedrijf, belegger of VVE) zekerheid en vertrouwen geven.

Wij zijn een AF-gecertificeerd schildersbedrijf, tegenwoordig handelend onder de naam OnderhoudNL. De certificeringsregelingen omvatten consumentenvoorwaarden en voorwaarden zakelijke markt en garanties overeengekomen met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en beroepsverenigingen.

Uitsluitend schildersbedrijven die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s én die bovendien aan continue kwaliteitscontroles onderhevig zijn, komen voor deze certificering in aanmerking en bieden als enige deze garantie. Dat geeft jou dus optimale zekerheid.

De Kleermaeker is voorloper in het toepassen van nieuwe technologie op het gebied van schilderwerk, decoratie en glaszetten. Wij bezoeken hiervoor vakbeurzen, zijn lid van diverse brancheverenigingen, houden vakliteratuur bij en volgen trainingen bij de diverse leveranciers. Regelmatig worden wij gevraagd om producten uit te testen te verbetering of voor nieuwe toepassingsmogelijkheden.

Wij staan voor kwaliteit en een tevreden klant. Ben jij de volgende?

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op