Enkel glas vervangen

Enkel glas laten vervangen
Enkel glas laten vervangen

Enkel glas vervangen

De kans is groot dat wanneer u een oude woning heeft gekocht, deze nog enkel glas heeft dat u wilt vervangen. Dit is heel goed te begrijpen, aangezien enkel glas de reputatie heeft allesbehalve isolerend te zijn. Een woning met enkel glas zal dus noodzakelijkerwijs enig warmteverlies kennen, wat een directe impact heeft op uw energiekosten. Bent u dan ook op zoek naar een dwingende reden om te bezuinigen op uw energieverbruik? Dan is het vervangen van enkel glas in uw woning voor dubbel glas een goed idee!

Waarom enkel glas vervangen?

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het vervangen van hun huidige enkele glas door dubbele beglazing, omdat dit merkbaar beter en effectiever isoleert. Dit zorgt ervoor dat warmteverlies kan worden tegengehouden, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op energiekosten. Bovendien zorgt dubbel glas voor een aanzienlijk betere geluidsisolatie, waardoor bijvoorbeeld geluiden van buitenaf minder snel het interieur binnendringen. Bij het vervangen van het enkele glas dat zich momenteel in uw woning bevindt, moet u met een aantal factoren rekening houden. Wij geven u er graag meer informatie over.

Aandachtspunten enkel glas vervangen

Kozijnen met enkel glas zijn vaak niet ontworpen voor dubbel glas, laat staan voor hoogrendementsglas. Toch maakt dit niet veel uit. Het is namelijk meestal eenvoudig om de sponning of het kozijn aan te passen. Wij kunnen dit bij De Kleermaeker bijvoorbeeld doen door een paar simpele aanpassingen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u beslissen of een voorzetraam wellicht een betere optie is. Op deze manier kunt u toch profiteren van de voordelen van dubbel glas.

Offerte aanvragen

Meer weten? Neem gerust contact met ons op om uw vragen en wensen door te nemen. U kunt natuurlijk ook meteen een offerte aanvragen. Daarbij streeft ons team in Arnhem ernaar zo snel mogelijk te reageren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op