Gietvloer Arnhem

gietvloeren
gietvloeren

Gietvloer Arnhem

Ben je in Arnhem en op zoek naar een gietvloer? Of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, het nut en de voordelen van gietvloeren? Dan ben je bij Schildersbedrijf De Kleermaeker aan het juiste adres.

Jouw droominterieur kan gerealiseerd worden met de hulp van onze adviseurs. Waarom een nieuwe gietvloer zo’n aanwinst is voor je woning, lees je op deze pagina.

Een gietvloer in Arnhem bij De Kleermaeker

Op een gietvloer wordt een toplaag aangebracht om een dekvloer te creëren. Voor deze toepassing wordt een substantie gegoten, die vervolgens uitgehard moet worden. Er zijn verschillende niveaus en verschillende soorten gietvloeren. Bovendien wordt vrijwel elke kleur aangeboden als het gaat om onze gietvloeren. Dus of je nu kiest voor een betonstijl, een effen kleur of een gemengde tint, er is altijd een tint die je inrichting compleet maakt.

Voordelen van gietvloeren

Gietvloeren brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo kun je elke kamer in het huis met elkaar verbinden wat een ruimtelijk effect creëert. Verder is een gietvloer geschikt voor badkamers, aangezien deze voorkomt dat er water doorheen loopt. Een ander voordeel is dat het schoonmaken van een gietvloer eenvoudig is. Dweilen en stofzuigen is dan ook genoeg. Ook is een gietvloer goed te combineren met vloerverwarming. Tot slot ontstaan er ook geen scheuren in een gietvloer aangezien deze erg stevig is.

Neem contact op met De Kleermaeker

Ben je er al zeker van dat een duurzame gietvloer bij je inrichting past? Neem dan contact met ons op in Arnhem voor een gietvloer. Wij zijn een echte gietvloerspecialist met levering op jouw locatie. Wij zijn behoorlijk bedreven in het plaatsen van vloeren in Arnhem en omgeving dankzij onze jarenlange ervaring. Daarnaast zijn onze producten aantrekkelijk geprijsd.

Als het gaat om gietvloeren, industrievloeren en woonbeton is De Kleermaeker een bekend bedrijf. Wij bedienen ook consumenten van buiten Arnhem; naast de rest van Nederland leggen wij ook gietvloeren in de buurt. Ook in jouw woonplaats!

Mocht je dus in Arnhem of in Nijmegen wonen en op zoek zijn naar een prachtige betonnen vloer of gietvloer, kom dan langs of neem contact met ons op voor meer ideeën en informatie! Wij beantwoorden graag al je vragen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op