U bekijkt GIETVLOER: EIGENTIJDS EN STIJLVOL KARAKTER

Gietvloer laten plaatsen

Een strakke vloer en toch warm en gezellig. Gietvloeren zijn kunststof vloeren van hoogwaardige kwaliteit verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. De naadloze gietvloeren zijn stoot en slagvast. Het voelt comfortabel en zacht aan, zelfs met blote voeten. Het zorgt voor voldoende demping, ook het geluid van lopen op hakken. Bovendien is het ideaal te combineren met vloerverwarming. Het is zeer makkelijk te reinigen en daardoor bijzonder hygiënisch. Ideaal voor mensen met een allergie of voor ruimtes waar uiterst hygiënisch gewerkt moet worden.

Kleur en variatie
Met een gietvloer krijgt een ruimte een stijlvol en eigentijds karakter. Je kunt een prachtig resultaat krijgen door kleuren te mengen. Voor bedrijven is het zelf mogelijk om logo’s of reclameboodschappen in een vloer te verwerken. Zo is je vloer niet alleen functioneel maar wordt het een opvallende reclamedrager. Je kunt zelf de stroefheid van de vloer bepalen. Een goede antislip is noodzakelijk in natte ruimtes zoals toilet, badkamer, zwembad of werkruimtes.

Epoxy gietvloer
Een epoxy gietvloer bestaat uit het materiaal epoxy dat door zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen bestand is tegen zwaargewicht en chemicaliën en zuren. Hiermee maakt het niet alleen geschikt voor woningen, kantoren en commerciële ruimtes maar ook voor de industrie zoals garages, fabriekshallen en openbare ruimtes zoals ziekenhuizen en showrooms. Epoxy laat zich naadloos aanbrengen waardoor je een mooie strakke vloer krijgt die goed schoon te houden is. Het is slijtvast en elastisch waardoor het geschikt is voor intensief gebruik.

Snel in gebruik
De prijs van een gietvloer is onder andere afhankelijk van het oppervlakte, ondergrond en de decoratiegraad. Een gietvloer laten plaatsen is in praktisch opzicht geen obstakel. De vloer is in twee uur droog en direct belastbaar. Onze vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en zijn daardoor ook toepasbaar in horecagelegenheden. In Grand Café Aan de Beek in Arnhem ligt een tweekleurige gietvloer. Wil je weten wat mogelijk is voor jouw ruimte? We laten je met plezier de mogelijkheden zien.

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op