Glaswand

glaswanden

Glaswand

Glas heeft een moderne uitstraling die aansluit bij de wens om een kantoor een transparant en open karakter te geven. Een kantoortuin met flexplekken is helemaal van nu. Toch heb je wel eens behoefte aan meer privacy tijdens een telefoongesprek of wil je zonder toehoorders vergaderen. Hiervoor is een glaswand de ideale oplossing.

Decoratief en functioneel

Met een glaswand creëer je een intieme geluidsarme ruimte waarbij toch contact met de omgeving behouden blijft. Inmiddels weten we ook dat een open kantoortuin als nadeel heeft dat het druk en rumoerig kan zijn. Met glaswanden deel je de ruimte in waardoor de akoestiek verbetert, zonder afbreuk te doen aan de openheid. Glas is een basis voor prachtige creaties. Je maakt een ruimte helemaal eigen met toepassing van functionele of decoratieve motieven.

Door de verscheidenheid aan decoraties – logo’s, belettering, portretten of landschappen – en kleurschakeringen kunnen glaswanden helemaal op de look & feel van een bedrijf worden aangepast. Door de verschillende niveaus van doorzichtigheid kun je een prachtig contrast creëren. Het is een nieuwe vorm van expressie in interieurdesign.

Gevel en buitenpui

Glas is een onuitputtelijke bron van inspiratie en kan eveneens op gevels gebruikt worden. Door het digitale printproces aan één zijde van het glas, kun je de meest fantastische afbeeldingen op je gevel zetten waardoor het een echte eye catcher wordt. De bedrukte delen van het motief weerspiegelen het licht en de zonnewarmte gedeeltelijk, en bieden zo een betere zonregulering. Niemand loopt je pand zomaar voorbij met deze decoratieve toepassing.

Buiten breng je naar binnen met een glazen pui, Je creëert een extra ruimte met veel licht en zoninval waar het heerlijk vertoeven is. Ook voor glazen buitenpuien is de keuze onuitputtelijk. Eenvoudig en elegant tot kleurrijk en edgy.

Wil je weten wat mogelijk is om een andere uitstraling te creëren met een decoratieve glaswand, glazen pui of gevelbeglazing? Onze vakmensen helpen je graag verder met advies en ideeën.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op