U bekijkt HOE KIES JE DE JUISTE SCHILDER VOOR HET BUITEN SCHILDERWERK

Buiten schilderwerk aan je pand

Buiten schilderwerk Arnhem

Buiten schilderwerk aan je pand betreft noodzakelijk onderhoud dat moet gebeuren, maar waarvan je de investering liever aan iets anders besteed. Natuurlijk, een fris geschilderde gevel ziet er geweldig uit. Het is tenslotte het visitekaartje van je huis of bedrijf. Wij Nederlanders zijn een keurig volk: net zoals de buren houden wij de voortuin en schilderwerk netjes bij.

In geen land wordt zo vaak het huis of bedrijfspand geschilderd als bij ons. Vergelijk het maar eens met zuidelijke landen van Europa, waar panden met afgebladerde verf geen uitzondering zijn. Het liefst laten we het buiten schilderwerk dan ook zo budgettair vriendelijk mogelijk uitvoeren.

Goedkoop schilderwerk
We noemen het bewust budgettair vriendelijk. Goedkoop is wat anders. Want ook voor schilderwerk geldt: goedkoop kan duurkoop zijn. Het is logisch om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende schildersbedrijven. Let op wat je dan gaat vergelijken. Je vergelijkt namelijk als snel appels en peren. Kwalitatief schilderwerk heeft een langere levensduur. Dat pak je aan bij de basis. De basis bepaalt uiteindelijk de kwaliteit. Niet de laatste zichtbare laklaag. Dat betekent goed schuurwerk, hout kaal maken en houtrot en betonrot herstellen. Goed schuurwerk is meer dan lichtjes een schuurpapiertje over het houtwerk halen.

Alleen als je hout goed kaal maakt, zie je de status van het hout. Houtrot is niet altijd zichtbaar vanaf de buitenkant, dit is een kostenpost die buiten de offerte valt. Houd hier echter wel rekening mee. Wij geven een inschatting bij de eerste opname, bij nadere inspectie is het beter te bepalen. Vervolgens is het aantal verflagen inherent aan de kosten. Hoe beter je het pand beschermt, hoe meer verflagen, hoe hoger waarschijnlijk de offerte. Daarentegen ook hoe langer de houdbaarheid. De investering is aanvankelijk wat hoger, maar betaalt zich uit in een langere levensduur.

Flexibel
Naast het tarief is flexibiliteit een ander aspect dat van belang is. De Kleermaeker heeft al het materiaal in eigen huis. Van steigers, hoogwerker en timmerman voor houtsanering. Dat maakt ons flexibel. Bovendien kun je bouwen op ons vakteam. Wil je schuiven in de planning of loopt het werk uit door onvoorziene zaken dan is dat geen probleem. Wij zijn niet afhankelijk van mens of materiaal: we hebben voldoende in huis.

Kortom, ga je voor duurzaam schilderwerk uitgevoerd door vakschilders, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op