Over ons

over-de-kleermaeker
over-de-kleermaeker

Over De Kleermaeker

De Kleermaeker is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf. Het stoelt op meer dan 100 jaar ervaring. Een hoog kwaliteitsniveau is de basis van ons werk, en dat uit zich op verschillende manieren. Op deze pagina kunt u alvast kennis maken met De Kleermaeker.

Kennis maken met onze vakmensen

Ons team bestaat uit circa 20 ambachtslieden. Loyale vaklieden die veelal langer dan 15 jaar in dienst zijn en iedereen werkt volgens ‘De Kleermaeker-standaard’. Het zijn allereerst echte ambachtslieden en daarnaast representatief, vriendelijk en beseffen dat schilderwerk overlast met zich meebrengt. We werken zo schoon mogelijk, dekken vloer en meubilair af en we laten de werkplek aan het eind van de dag netjes achter.

De Kleermaeker heeft al het materiaal in eigen beheer: van kwast tot verfbrander en van steiger tot hoogwerker. Hierdoor zijn we uiterst flexibel. Word je pand later opgeleverd dan gepland, dan passen wij ons hier moeiteloos aan aan. Lopen de werkzaamheden van een aannemer uit? Geen probleem; wij starten wanneer het jou uitkomt. Deadlines worden bij ons altijd gehaald. Doordat wij in een team werken, is opschalen eenvoudig.

Vakwerk

Vakwerk in schilderwerk begint bij de basis. De ondergrond bepaalt de kwaliteit van zowel het buiten schilderwerk als binnen schilderwerk. Als pandeigenaar kijk je vooral naar de laatste laag verf en de kleur. Dit zegt echter niets over de houdbaarheid en levensduur. Een goede ondergrond begint met gedegen schuurwerk. Het is één van de belangrijkste stappen in schilderwerk.

Problemen als lekkages pakken we aan bij de bron, om zo in een later stadium niet voor hetzelfde euvel te staan. Houtrot en betonrot repareren we vakkundig. Hiervoor hebben we onze eigen vakmensen. Om je schilderwerk in optimale conditie te houden, bieden we een slim onderhoudsplan aan. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en volgen ontwikkelingen in onze branche op de voet. Zo waren we de eerste in Nederland die gebruikt maakte van ‘doorwerkverf’ in de winter en de laatste noviteit is NicoCoat waarmee je kunststof en gepoedercoate aluminiumkozijnen weer als nieuw laat zijn.

Meer dan alleen schilderwerk

Van oudsher horen glaszetten en behangen tot het werkveld van een schildersbedrijf. Bij ons gaat dat verder dan het vervangen van enkel glas in dubbelglas. Glas kent tegenwoordig een scala aan mogelijkheden zowel functioneel als decoratief voor het exterieur als interieur. Gehard en gelakt glas, decoratieve glaswanden, voor- of achterzetramen.

De keuze is enorm. Dat geldt eveneens voor behang. Design behang met motieven is weer terug van weggeweest. Naadloos design en fotobehang zijn helemaal van nu. Wij hebben oog voor esthetiek en staan je graag terzijde met ideeën en kleuradvies.

Jouw pand weer laten stralen met de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op interieur- en exterieurgebied is onze uitdaging. Wanneer mogen we een kijkje komen nemen om te laten zien wat er mogelijk is? Dan kan u kennis maken met onze professionele manier van werken!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op