U bekijkt NIEUWE RICHTLIJNEN 2018 STEIGERS & LADDERS

Nieuwe richtlijnen 2018 voor ladders en steigers

Bij Schildersbedrijf De Kleermaeker is alles in orde!
Wanneer je schilderwerk laat uitvoeren, wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Kiezen voor Schildersbedrijf De Kleermaeker betekent kiezen voor kwaliteit. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf met ruim 100 jaar ervaring in binnen- en buitenschilderwerk. Daarnaast zit van oudsher glaszetten en behangen in ons dienstenpakket.

Hoge eisen, ook op het gebied van veiligheid
Wij vinden het belangrijk dat niet alleen het eindresultaat van een project er perfect uitziet, ook stellen we hoge kwaliteitseisen aan de manier waarop we werken en aan de materialen die we gebruiken. Wij bieden een veilige werkomgeving. Aan jou, jouw omgeving en het pand. Natuurlijk ook aan onze eigen medewerkers. Om dit te garanderen zijn wij op de hoogte van alle wettelijke veiligheidsregels en houden we ons hieraan.

Strengere regels voor ladders, steigers en rolsteigers
Vanaf januari 2018 gelden in Europa strengere normen voor klimmateriaal, zoals ladders en rolsteigers. Volgens de aangescherpte normen (EN 131-1 en 2) geldt de richtlijn dat alle ladders die drie meter of langer zijn, moeten zijn uitgerust met een basisstabilisator om de stabiliteit te waarborgen. Daarnaast zijn er onder andere strengere testvereisten voor de sterkte en slipweerstand van treden. Al onze materialen voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Bovendien voert de keurmeester onderhoud en de keuring van steigers, ladders, machines en gereedschappen periodiek uit. Alle opgebouwde ladders en rolsteigers dragen een zichtbaar en verplicht kwaliteitslabel. Jij en controlerende overheidsdiensten kunnen zien dat er is voldaan aan de geldende veiligheidsregels.

Kwaliteit op hoog niveau
Bij de uitvoering van schilderwerk kan de steiger en het klimmateriaal voor jou bijzaak zijn. Het gaat tenslotte om het eindresultaat van het schilderwerk. Echter kunnen de consequenties van ondeugdelijk klimmateriaal groot zijn. Laat je het schilderwerk, glaszetten of behangen door ons uitvoeren, dan weet je zeker dat dit goed en veilig gebeurt. Kwaliteit op hoog niveau dus!

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op