U bekijkt NOVITEIT: RENOVATIECOATING NITOCOAT: KUNSTSTOF KOZIJNEN WEER ALS NIEUW

Renovatiecoating NitoCoat

Een belangrijke reden om voor kunststof kozijnen te kiezen, is dat ze onderhoudsvrij zijn en makkelijk schoon te houden. Dat klinkt aantrekkelijk, toch moeten we hier een nuance aanbrengen. Ook aan kunststof kozijnen is onderhoud noodzakelijk zoals het controleren van de rubbers en draaiende delen en schoonmaken van de ventilatieroosters schoonmaken. Het wordt vaak vergeten, maar moet wel gebeuren.

Beschermlaag met NicoCoat
Een ander manco betreft het fletser worden van het kunststof. Ondanks dat de kozijnen kleurvast zijn, kan er toch verkleuring ontstaan door weersinvloeden en UV-straling. Jammer, want het geeft een verweerde en onverzorgde indruk. Hiervoor heeft De Kleermaeker de nieuwste oplossing: renovatiecoating NitoCoat. Eerst reinigen we de kozijnen grondig en vervolgens brengt onze vakschilder een ultradunne laag glascoating aan op het kunststof. Hierdoor wordt de oorspronkelijke kleur weer naar boven gehaald en straalt hij weer als ooit te voren. NitoCoat maakt het kozijn weer als nieuw. Bijkomend voordeel van de renovatiecoating is de vuilafstotende werking. Vuil en zelfs graffitiverf dringt niet door de beschermlaag heen. En nog belangrijker: het is beschermd tegen hoge UV-straling. Dat gedurende 5 – 10 jaar.

Andere toepassingsmogelijkheden renovatiecoating
NitoCoat is onder andere toepasbaar op kunststof, trespa, beton en aluminium. Ook gepoedercoate kozijnen zien er weer als nieuw uit nadat we ze behandeld hebben met deze innovatieve renovatiecoating. Het droogt snel en is daarna makkelijk schoon te houden. Specifiek noemen we nu kozijnen, maar ook gevelbekleding, boten, balkons, garages of reclame-uitingen krijgen weer een prachtige, intensieve kleur met NitoCaot.

Innovatief
Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied natuurlijk op de voet en testen nieuwe producten als een van de eerste uit. Niet alleen om de beste producten te bieden maar ook om duurzaam of comfortabeler te werken. NitoCoat heeft zich inmiddels bewezen als een topproduct in renovatiecoating. Meer weten? Neem contact op met onze vakschilders.

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op