U bekijkt PARTICULIER

Herveld

Op zoek naar schilders in Arnhem?

In 2008 zijn we gestart met de bouwplannen van ons huis waarbij wij op zoek waren naar een goede accurate partij die het schilderwerk van een grote omvang in een redelijk kort tijdsbestek kon realiseren. In 2009 heeft De Kleermaeker deze klus naar alle tevredenheid geklaard.

Uitblinkende punten waren de geleverde kwaliteit van het schilderwerk, het meedenken met de vraag van de klant, flexibiliteit en bovenal kunnen opschakelen op momenten wanneer de tijdsdruk parten begon te spelen. Met daarbij nog een compliment aan de schilders in Arnhem die telkens weer netjes en schoon te werk zijn gegaan en dit ook zo achterlieten.

Al enige tijd spraken wij met De Kleermaeker over een mogelijke oplossing om de windinvloeden aan de achterzijde van ons terras te minimaliseren, om op die manier sneller en langer van het buitenleven te kunnen genieten. Uiteindelijk kwam De Kleermaeker met een vouw HSW wandsysteem van de firma AGC Eijkelkamp i.c.m. hoogwaardig beslag van de firma Dorma.

Doordat alle panelen afzonderlijk zijn weg te schuiven, is het mogelijk bij zonnige dagen de hele wand weg te halen en van de directe zon te genieten. Is intensiteit van de zon nog te weinig maar is het achter het glas wel lekker dan zit de pui met een handomdraai weer dicht. Het hele pakket kan tegen de zijkant van het huis opgeborgen worden.

Alex en Anneke

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op