U bekijkt VVE

De Cello

VvE de Cello

 

Het appartement aan de Velperweg bestaat uit: begane grond met daarboven 3 etages en een ondergrondse garage.

De gehele buitenzijde is geschilderd: houtwerk, dakbeschot, regenpijpen en de betonnen zijwanden van de inrit naar de garage. Een project van ruim 6 weken. Het schilderwerk is uitstekend uitgevoerd. De eisen daaraan waren hoog, want een groot gedeelte van het gebouw heeft bovenmatig te maken met weersinvloeden zoals de zon, wind en regen. Met het oog daarop was een speciale aanpak nodig die er bovendien op was gericht de overlast voor de bewoners minimaal te houden. Wekelijks was er een bespreking met het bestuur van VvE De Cello, VvE Beheerder Metea en De Kleermaeker om de gang van zaken te bespreken, hetgeen als uiterst prettig is ervaren. Ook naar de wensen van diverse bewoners werd geluisterd. Enkele keren gedurende de werkzaamheden en op de dag van de oplevering was er ook een deskundige aanwezig van Sigma Coatings, “de verfleverancier”, om te beoordelen of er op een juiste manier werd geschilderd. Deze expert was uiterst content.

De schilders die het werk hebben uitgevoerd, hebben wij ervaren als deskundige mensen, ook in hun communicatie met de individuele bewoners, met het bestuurslid technische begeleiding van de VvE was bijna dagelijks contact, er zijn tenslotte in het pand 23 voordeuren.

Als er al iets was werd dit direct opgelost, kortom van het gehele proces, van offerte, wekelijks overleg, uitvoering van het werk tot en met de oplevering bleek dat Schildersbedrijf De Kleermaeker over de sterke punten beschikte die de VvE zeer waardeerde. Ook de heldere presentatie van de offerte, de goede communicatie, en het vlot en netjes werken werd zeer gewaardeerd.

Wij zijn zeer tevreden.
Bestuur VvE de Cello

VvE beheer Metea

Waarom heeft u voor schildersbedrijf De Kleermaeker gekozen?
Het bestuur had naar het zien van de offertes van 3-tal schildersbedrijven een voorkeur voor Schildersbedrijf De Kleermaeker. De reden hiervoor was dat de offerte compleet was, aanneemsom gunstig was en in het verleden hadden zij al werkzaamheden, binnenschilderwerk, uitgevoerd voor VvE Cello.

Welke werkzaamheden zijn uitgevoerd?
Het schilderen van alle houten onderdelen van het complex en de hemelwaterafvoeren.

Wat vind u ervan?
De werkzaamheden zijn netjes en vakkundig uitgevoerd door de werknemers van Schildersbedrijf De Kleermaeker. Ook de bewoners en bestuur waren tevreden, dit is ook gebleken uit de enquête die is gehouden over de schilderwerkzaamheden.

Wat zijn de Sterke punten van schildersbedrijf Leo De Kleermaeker?
Doordat schildersbedrijf De Kleermaeker een platte organisatie is, is er 1 aanspreekpunt voor de VvE (Olaf Diepenbroek). Dit is fijn, omdat je dan vanaf offerte tot aan oplevering makkelijk kan communiceren.

Terug naar het overzicht

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op