Onderhoudscontract

onderhoudscontract

Onderhoudscontract buitenschilderwerk

Het is lastig om een uitspraak te doen over de levensduur van schilderwerk, omdat het afhankelijk is van meerdere factoren: weersomstandigheden, invloeden van buitenaf (zoals fijnstof) en gebruiksintensiteit. Met een schilderwerk onderhoudscontract blijft je pand in topconditie.

Goed onderhoudsplan schilderwerk

Buitenschilderwerk heeft een gemiddelde technische levensduur van 6 jaar afhankelijk van een aantal factoren. Met een goed onderhoudsplan signaleer je problemen zoals houtrot tijdig. In beginsel ben je wellicht wat duurder uit, maar uiteindelijk betaalt zich dat terug. Je houdt het pand namelijk in optimale conditie.

Onderhoudscontract voor uw schilderwerk

Een onderhoudscontract sluit je af voor 10 jaar. Eén jaar nadat wij het buitenschilderwerk hebben uitgevoerd doen we een inspectie om zo een gedegen onderhoudsplan op te stellen. We kunnen dan zien hoe het schilderwerk zich gehouden heeft. We maken het houtwerk schoon en daar waar er iets aan mankeert, repareren we het en werken het bij. Eens in de twee jaar is er een inspectieronde. Pijnpunten halen we er direct uit en pakken we aan bij de bron.

Als je de oorzaak niet achterhaalt, weet je dat je over een tijd weer voor hetzelfde euvel staat. Bovendien zorg je er op deze manier voor, dat een probleem niet groter wordt. Je kunt je voorstellen dat kleine lekkage of vochtprobleem op de lange duur voor veel ellende kan zorgen. Door de frequente inspectie ben je er tijdig bij. Eventueel houtrot en betonrot worden hersteld en beschadigingen bijgewerkt.

De zomers hebben steeds hogere temperaturen. Dit is met name van invloed op donkere kleuren verf. Donkere kleuren zijn niet zwakker dan lichte, maar trekken warmte aan. Warmte is een vijand van verf, wil je verf verwijderen, dan gebruik je immers een verfföhn. Verfblaren die ontstaan door de brandende zon, schuren we op en voorzien we weer van de juiste lagen verf.

De zekerheid van een Kleermaeker onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract (buiten)schilderwerk koop je zekerheid. Je pand houden we zo in uitstekende conditie waardoor de kosten van een herschilderbeurt en reparaties lager kunnen zijn. De contracten zijn maatwerk en af te sluiten binnen één jaar na oplevering van het schilderwerk uitgevoerd door de vakschilders van De Kleermaeker.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op