Onderhoudscontract

onderhoudscontract

Onderhoudscontract van De Kleermaeker

Een pand dat je net hebt laten schilderen door De Kleermaeker wil je in uitstekende conditie houden. Nadat het buiten schilderwerk net verricht is, ben je alert op beschadigingen en oneffenheden. Naarmate de jaren verstrijken let je er minder op. Met het slimme onderhoudscontract van De Kleermaeker blijft je pand in topconditie.

Eerste inspectie

Een jaar nadat wij het buiten schilderwerk hebben verricht inspecteren we het. We kunnen op deze wijze zien wat in een jaar tijd de invloed is geweest van het weer, verkeer, planten en dat soort zaken.

Onderhoudsplan voor jouw pand

Elke twee jaar inspecteren we het pand opnieuw. We wassen het hout. Repareren beschadigingen en schilderen het bij. Lekkages pakken we direct aan bij de bron om te voorkomen dat het probleem zich over een tijd weer voordoet. Eventueel houtrot en betonrot herstellen we direct. Omdat we frequent het pand controleren voorkom je grote problemen. Een langdurige lekkage of vochtprobleem kunnen voor veel narigheid zorgen. Met een onderhoudscontract koop je zekerheid.

In beginsel lijkt het duurder maar uiteindelijk levert het je kostenvoordeel op. Je komt niet voor verrassingen te staan en het pand ziet er altijd netjes uit.

Maatwerk

Als we weten wat de status is van het schilderwerk is, maken we een onderhoudsplan. Dit is maatwerk en per pand anders. Ook is het afhankelijk van invloeden van buitenaf. Donkere kleuren zijn slechter bestand tegen de hete zon. Ze zijn niet zwakker dan lichte kleuren, maar donker trekt nu eenmaal warmte aan. Warmte doet verf smelten, hierdoor kunnen er verfblaren ontstaan. Uitlaatgassen en fijnstof zorgen voor microvezels in de verf, bovendien laat het een roetlaagje achter.

Planten zorgen voor groene aanslag, klimplanten zijn bovendien een crime voor je houtwerk. Ze haken zich letterlijk vast en laten een spoor aan restmateriaal achter als je de klimplant verwijderd. Daarnaast kunnen er beschadigingen ontstaan door gebruik, vandalisme en andere invloeden van buitenaf.

Kortom, met het onderhoudscontract van De Kleermaeker ben je gegarandeerd dat je pand in opperbeste staat blijft. Minder kosten, behoud van waarde en een verzorgde uitstraling.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op