Winterschilder in Arnhem en omgeving

winterschilder

Winterschilder in Arnhem

De winterschilder is een begrip uit de jaren vijftig. Het begrip is het leven geroepen om in de rustige winterperiode de schilderbranche een impuls te geven. De overheid verleende subsidie aan schildersbedrijven om tegen gereduceerde tarieven schilderwerkzaamheden uit te voeren. De subsidie is al lange tijd van de baan. Wij geven echter nog altijd een aantrekkelijke korting op schilderwerk in de periode van december tot en met maart.

De kwaliteitsnorm is identiek aan het schilderwerk buiten deze maanden en het geldt voor zowel buiten als binnenschilderwerk. Voor particulieren, VVE’s, vastgoedeigenaren van meerdere panden en vastgoedbeleggers is dit budgettair een interessante periode om schilderwerk door ons uit te laten voeren. Dus bent u op zoek naar een winterschilder in Arnhem en omgeving? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Buitenschilderwerk

Als een object zich ervoor leent, is buitenschilderwerk goed mogelijk in de winterperiode ongeacht de weersomstandigheden. Flatgebouwen, appartementencomplexen en architectonisch eenvoudige huizen zijn hiervan voorbeelden. Hoe meer verspringingen een pand heeft, zoals erkers, balkons en veranda’s hoe meer creativiteit het met zich meebrengt. Met afdekzeilen en luifels kunnen we steigers volledig afdekken.

Doorwerkverf

Als één van de eerste schildersbedrijven in Nederland werken wij met zogenaamde ‘doorwerkverf’. Deze verf droogt snel bij temperaturen tot ver onder het vriespunt. Vooral bij het schilderen van draaibare delen is dat van groot belang, zodat u uw deuren en kozijnen aan het eind van de werkdag probleemloos kunt sluiten. Het product verwerkt net zo goed als ‘zomerverf’, heeft een optimale dekking en een prachtige glansgraad. Na drie uur is deze verf kleefvrij.

Binnenschilderwerk

Voor het buitenschilderwerk schakel je al gauw een vakman in. Wilt u een mooi resultaat – en dat is meer dan alleen een lik verf – dan laat u ook het binnenschilderwerk door ons uitvoeren. Het lijkt logisch om het binnenschilderwerk tijdens de winterperiode te laten doen. Wij werken met haast geurloze verf; toch is het raadzaam na onze werkdag te luchten. De mogelijkheden voor kleur en materiaal zijn eindeloos. Wij adviseren u graag door middel van een kleuradvies. Verf is vaak de meest voor de hand liggende keuze om een interieur aan te passen, echter kunt u met decoratief glas, leefbeton of behang ook een schitterend resultaat bereiken. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op