Vloeren Arnhem en omgeving

Met al meer dan 100 jaar ervaring in het vak heeft De Kleermaeker een hoog kwaliteitsniveau als basis. Daarnaast zijn we vooruitstrevend en volgen we ontwikkelingen op de voet, zowel in materiaal als trends op interieur- en exterieurgebied. Zo kunnen we je altijd voorzien van vloeren die op dat moment populair zijn. Ben je opzoek naar een nieuwe vloer voor je woning of bedrijf in de omgeving van Arnhem? Bekijk dan onze mogelijkheden. 

Gietvloeren Arnhem 

Wil je ruimte creëren in je woning in Arnhem en omgeving? Dan zijn onze gietvloeren een goede optie. Door het naadloze geheel van de vloer loopt alles mooi in elkaar over en schept het ruimteGietvloeren zijn geschikt voor alle ruimtes. Van de keuken en woonkamer tot de badkamer zorgt het voor een mooi geheel. De gietvloeren van De Kleermaeker zijn in bijna alle kleuren leverbaar. Ook kun je kiezen voor een betonlook, effen of gemengde kleur. Zo hebben wij voor ieder interieur een passende gietvloer. Laat je vloer in Arnhem gieten voor scherpe prijzen en een goede kwaliteit.  

Industrievloer voor bedrijfsruimte 

Een vloer in bijvoorbeeld magazijnen, productieruimten of garages krijgt vaak veel te verduren. Wij hebben daar de oplossing voor. De Kleermaeker maakt gebruik van epoxy industrievloeren. Het voordeel epoxyvloeren is dat het twee keer zo sterk is als beton en veel lichter. Onze epoxyvloeren voldoen aan alle technische, praktische en wettelijke eisen waardoor ze geschikt zijn als industrievloerWij verzorgen vloeren in Arnhem met een hoge kwaliteitstandaard om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat 

Duurzame leefbeton vloeren Arnhem 

Een betonvloer geeft een robuuste en moderne uitstraling aan je interieur. Daarnaast is een leefbeton vloer erg duurzaam en geschikt voor iedere ruimte in huis. De vloeren zijn waterdicht en kunnen dus gebruikt worden in vochtige ruimtesDoordat de vloer naadloos is, blijft er geen vocht in de voegen zitten. Schimmels en bacteriën maken dus geen schijn van kans. Door een speciale coating die wij toevoegen aan de vloer is deze erg slijtvast en blijft deze erg lang de mooie uitstraling behouden.  

Op zoek naar vloeren in Arnhem of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan adviseren wij je graag.  

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op