Fotobehang

behang

Behang je muur met je favoriete foto

Een foto als behang. Denk aan de indrukwekkende skyline van New York, een prachtige zonsondergang aan zee of een bloemenveld uit het Westland. Zomaar een aantal situaties waarbij je het plaatje direct voor je ziet. Het kan allemaal als fotobehang gerealiseerd worden. Je behoudt een herinnering langer door er een foto van te maken.

Als je jouw favoriete beeld uitvergroot op fotobehang kun je de herinnering nog langer koesteren. Een foto is een echte blikvanger van een ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, kantoor of bijvoorbeeld een wachtruimte.

Gepersonaliseerd fotobehang

Met gepersonaliseerd foto behang maak je elke ruimte bijzonder. Je kunt zelf foto’s maken of stockfoto’s uitzoeken uit een beeldbank op internet, al is een eigen foto natuurlijk het meest uniek. Fotobehang heeft een toplaag van vinyl en een onderlaag van glasvlies. Het is wat dikker van structuur, waardoor het niet eenvoudig te plakken is. Ons fotobehang is brandvertragend en Airpex B1-gecertificeerd. Het is bovendien makkelijk afneembaar.

Net zoals bij design behang, halen we eerst oude behanglagen van de muur. Vervolgens repareren we eventuele beschadigingen in de muur en maken het glad. Fotobehang is op groot formaat verkrijgbaar, zodat het naadloos aangebracht kan worden. Dit vergt wel expertise en daarom is het aan te bevelen om een vakman in te schakelen om het behang te komen bevestigen.

Keuze maken in fotobehang?

Houd bij de keuze van de foto rekening met de rest van de kleuren in het interieur. De foto moet van hoge kwaliteit zijn om hem voldoende uit te kunnen vergroten zonder dat hij onscherp wordt. Gebruik voor een brede wand een liggende foto. Op die manier bereik je het beste resultaat.

Het behang is prominent aanwezig, houd de rest van de kleuren van de wanden daarom rustig. Let er ook op dat bij het plaatsen van het meubilair, deze de foto niet op ongewenste plekken afdekt.

Wil je jouw favoriete kiekje aan de muur? Wij zorgen er voor!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op