Gietvloeren

gietvloeren

Gietvloer
Een gietvloer verbindt de verschillende ruimten in een huis of bedrijfspand naadloos met elkaar. Het heeft een moderne uitstraling waarop je het interieur verder kunt vormgeven. Zacht voor de voeten, rustig voor het oog. Voor relaxte lange avonden of geconcentreerde werkuren: een gietvloer leent zich voor elk interieur.

Gietvloer voor elke interieur

Je bent op zoek naar een mooie, comfortabele en goede gietvloer voor in de keuken, badkamer of andere ruimte van je woning, winkel of kantoor. De kwaliteiten van een gietvloer zijn divers en daarom zijn ze waarschijnlijk ook zo populair. Door het vlakke en naadloze oppervlak scheppen gietvloeren veel ruimte. Gietvloeren zijn geluiddempend, hebben een neutrale geur en zijn VOS-vrij (geen luchtvervuiling). Daarbij komt dat gietvloeren warm zijn voor de voeten en slijtvast: ze zijn bijvoorbeeld bestand tegen de zwenkwieltjes van bureaustoelen. Tot slot zijn gietvloeren eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Onze gietvloeren zijn in bijna elke kleur leverbaar. Daarom zit er altijd een tint tussen welke jouw interieur helemaal af maakt of je nu kiest voor een betonlook, effen of gemengde kleur.

Galerijen en balkons

De meeste galerijen en balkons bestaan uit elementen van beton. Door het ontbreken van een beschermlaag, kan er water indringen waardoor zwakke plekken en betonrot ontstaan. Met Sikafloor MTC Systemen brengen wij een materiaal aan dat snel uithardt. Al snel nadat het is aangebracht, reageert het niet meer op water. Het is slipvast, elastisch genoeg om scheuren te voorkomen en bestendig tegen ijs, hagel of opwarming door de zon.

Onze gietvloeren voor galerijen en balkons zijn eenvoudig schoon te houden en kleurvast. Een balkon is als flatbewoner een gekoesterde plaats om buiten in de zon te zitten. Vaak zien ze er saai uit: grijze vloer en muren omheind met een rij tralies. Dat hoeft allang niet meer. Met de gietvloeren heb je de keuze uit een breed assortiment kleuren en decoratieve afwerkingen. Bovendien kun je de wanden een frisse kleur laten geven door onze schilders. Met leuke meubels en planten fleur je een saai balkon op tot een klein buitenparadijs. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Klik hier om contact met ons op te nemen of bekijk onze andere vloeren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op