Industrievloer

industrievloeren

Industrievloer

Een bedrijfsvloer in productieruimten, garages, magazijnen en laadafdelingen moeten voldoen aan strenge eisen. Epoxyvloeren zijn duurzame, industriële vloeren die bijzonder geschikt zijn voor uiteenlopende industriële toepassingen. Epoxy is een ijzersterk materiaal: het is twee keer zo sterk als beton, terwijl het veel lichter is. Onze epoxyvloeren komen tegemoet aan alle praktische, technische en wettelijke eisen. En zijn dus zeer geschikt als industrievloer.

Epoxy industrievloer

De epoxyvloer uit de Sikafloor Eco Line is een naadloze gietrolvloer met een hoge hardheid. Doordat de epoxyvloer naadloos is, is de vloer vloeistofdicht. Deze ondoordringbare afdichting beschermt het beton en het grondwater tegen lekkage van water en milieuverontreinigende stoffen. Door de hoge hardheid is mechanische belasting door zware machines geen probleem. De toplaag beschermt de vloer tegen bijtende stoffen, vocht en hoge temperaturen. Dit zorgt ervoor dat er ook met thermische apparatuur gewerkt kan worden. Dit allemaal ter verhoging van de uiteindelijke kwaliteit.

Voordelen van de epoxy industrievloer

De coating maakt de industrievloer geluiddempend, is bestand tegen slijtage en is eventueel uitvoerbaar in antislip. Verder is de vloer bijzonder onderhoudsvriendelijk. Dit alles samen maakt een expoxyvloer bijzonder geschikt voor diverse industriële toepassingen. Er valt te denken aan droge en natte productieruimtes, opslagruimtes en assemblagehallen, maar ook voor parkeergarages.

Breed kleurenspectrum

Deze epoxyvloeren zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenspectrum in zowel standaard-, pastel- als bonte kleuren. Bij blootstelling aan direct zonlicht is echter enige verkleuring mogelijk. Maar dit heeft geen invloed op de werking en de prestatie van de coating. De coating blijft zijn kracht behouden en zal alleen incidenteel licht van kleur veranderen.

Heeft u interesse om alle mogelijkheden te bespreken omtrent een epoxyvloer? Voor meer informatie neem je direct contact op met onze vakmensen. Onze specialisten zijn opgeleid om met epoxyproducten te werken. Zij adviseren je over de beste keuze en over het aanleggen van de epoxy vloer. Zodat u de meest geschikte vloer als bedrijfsvloer krijgt!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op