Enkel en dubbel glas

dubbelglas Arnhem

Enkel glas en dubbel glas

Duurzaam wonen en werken door  dubbel glas te plaatsen. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas, werk je bewust aan het omlaag brengen van je energierekening én woon je heerlijk comfortabel. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij ons terecht.

Dubbel glas en HR++glas

Enkel glas is door het hoge energieverlies niet meer van deze tijd. Er zijn dan ook verschillende isolerende glastoepassingen mogelijk. Het comfort in huis gaat daardoor omhoog en de energierekening omlaag. Hoog rendement dubbel glas (HR++) is tegenwoordig de standaard. Met HR++glas in een bestaande eengezinswoning bespaar je op jaarbasis gemiddeld 280 euro en het blijft heerlijk warm in huis. Ook andere criteria kunnen van belang zijn. Dat het glas makkelijk schoon te houden is bijvoorbeeld, zon- of geluidwerend moet zijn of iets extra’s toe moet voegen aan je interieur.

Decoratieglas
Glas dat iets extra’s doet voor het in- en exterieur van je woning of bedrijfspand, is in allerlei toepassingen beschikbaar. Met gehard, gelakt glas van AGC beschik je over een caleidoscopische verscheidenheid aan kleuren en spiegeleffecten. Het decoratieglas heeft een laklaag van topkwaliteit in verschillende trendy kleuren.

De designmogelijkheden voor zowel binnen als buiten zijn vrijwel onbeperkt: denk aan (tuin)meubilair, deuren, wandbekleding zoals aanrechten en badkamers, of gevelbekleding zoals winkeletalages. Het materiaal is sterk en veilig en dus goed bestand tegen schokken, krassen en UV-stralen. Je hebt de vrijheid om precies die muurbekleding te creëren die bij de kleuren van jouw merk of bedrijf passen. Je kunt er zelfs op schrijven en als ‘notitiewand’ gebruiken.

Figuurglas

Het figuurglas uit de Oltreluce collectie van AGC heeft drie verschillende motieven. Doordat de gegraveerde motieven niet allemaal even diep zijn, ontstaat er een spel met het licht en ontstaan er nieuwe architectuuropties en perspectieven. Dit decoratieglas brengt een ongewone esthetiek in woning of bedrijfspand en kan zowel binnenhuis als buitenhuis toegepast worden. Bijvoorbeeld als vaste of schuifwand, op deuren en in douches, in ramen en op gevels. Het is verkrijgbaar in een blanke, extra-blanke en verzilverde versie.

Voor al deze toepassingen kun je terecht bij onze ervaren glaszetters die graag met je mee willen denken. Neem gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op