Houtrot laten herstellen

Houtrot laten herstellen
Houtrot laten herstellen

Houtrot laten herstellen

Naast schilderwerk verzorgt De Kleermaeker ook houtrotherstel. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in diverse vormen van kozijnherstel, maar ook in het herstellen en saneren van houtrot. Hierdoor zijn wij uw partner voor onafgewerkt onderhoud en houtrot. Om een afspraak in te plannen of om meer te weten te komen over de houtrot herstel diensten van De Kleermaeker, neem gerust contact met ons op.

Wanneer houtrot laten repareren?

Wanneer hout lange tijd aan vocht wordt blootgesteld, ontstaat houtrot. Hierdoor kan houtrot zeer snel optreden. Zodra het vochtgehalte 20% bedraagt, begint hout te rotten. Door de aantasting wordt het zachter. Dit kan het verzwakken en sneller schade veroorzaken. Daarom is het cruciaal om snel een houtrot reparatie bedrijf in te schakelen. Met onze herstelwerkzaamheden zorgen wij ervoor dat het beschadigde hout wordt gerepareerd en het overige hout onaangetast blijft. Meer weten over de daadwerkelijke reparatie? Lees dan vooral verder.

Zo verloopt het laten herstellen van houtrot

Bij de herstelwerkzaamheden ontdoen we ons van het rottende, verweekte hout. Het resterende hout moet nadat dit is verwijderd worden gedroogd. Onze experts brengen na het drogen houtrotstop aan op de uiteinden hiervan. Dit voorkomt dat de rot zich uitbreidt. De houtrotstop elimineert ook eventuele schimmels en andere organismen die betrokken zijn bij het rottingsproces. Zo is het hout na de behandeling weer stevig en robuust. Mochten er kieren zijn, dan kunnen die worden opgevuld. Bovendien kunnen we het meteen voor u schilderen!

Houtrot laten herstellen en schilderen

Hout dat niet rot is één ding. Maar het is natuurlijk veel zinvoller om het meteen een mooie en beschermende verflaag te geven. Wij horen graag wat uw voorkeuren zijn. Zo zijn wij professionals in het schilderen van vrijwel alles, variërend van kozijnen tot complete bouwwerken. Bij het schilderen kunnen wij uw houten onderdelen heel goed onderhouden. Zodra wij het schilderen is het langdurig optimaal bestand tegen verschillende effecten. Dit verkleint de kans aanzienlijk dat u binnenkort weer last krijgt van rottend hout! Schakel ons daarom zo snel mogelijk nog in.

Neem contact met ons op

Heb je last van houtrot? Wacht dan niet langer. Schakel de professionals van De Kleermaeker in. Bel 026-445-50 81, stuur een e-mail naar info@dekleermaeker.nl of neem direct contact met ons op voor een gratis offerte. Op het moment dat u een vakkundige houtrotreparatie nodig heeft, komen wij graag bij u langs.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op