NitoCoat

nitocoat-groen
nitocoat-groen

NitoCoat

NitoCoat is dé innovatieve renovatiecoating voor alle niet-zuigende ondergronden, zoals kunststof, trespa, aluminium en metaal. Het laat verweerde en fletse kleuren weer stralen. Eén laag van de transparante coating is voldoende voor een verbluffend resultaat. Met NitoCoat bespaar je tijd en geld in onderhoud. Een win-win situatie.

De coating heeft een lange levensduur van ongeveer 5 tot 10 jaar. Na behandeling zijn woning, bedrijfspand of boot jarenlang vrij van groot onderhoud. Bovendien heeft het als prettige eigenschap dat het makkelijk schoon te houden is.

Jarenlange bescherming met NitoCoat

NitoCoat is een transparante coating die een kleurherstellende werking heeft. De conserverende eigenschappen zorgen ervoor dat een object of pand jarenlang beschermd is tegen UV-straling en vuil. Een dof geworden garage- of roldeur ziet er weer als nieuw uit met deze coating. Ook gevelbekleding met trespa laat je weer stralen. Kunststof kozijnen staan bekend als onderhoudsvriendelijk, maar trekken vuil aan en zijn niet bestand tegen UV-straling. Elk jaar moet er dan ook weer flink schoongemaakt worden.

Door de kunststof kozijnen te coaten, breng je een beschermlaag aan. Nadat kozijnen zijn behandeld met deze innovatieve coating zijn ze jarenlang vrij van groot onderhoud en blijven deze langer mooi en intact. NitoCoat is tevens hét alternatief voor dure, gepoedercoate aluminium kozijnen. Het haalt de oorspronkelijke kleuren enorm op, ook als die helemaal verkrijt zijn.

Weer als nieuw

Ook een boot maak je weer als nieuw met deze coating. Door zonlicht krijgen vooral blauwe en rode kleuren sneller een bleke waas. De kleuren verkrijten en worden vaal. De boot verliest dan zijn elegantie en gaat er uitzien als ‘werkvaartuig’. Dat wil toch niemand?

Je kent de dan de opmerkingen van de stuurman aan wal. ‘Een boot is een pronkstuk die je goed verzorgt’. NitoCoat beschermt en het maakt schoonmaken makkelijker. Dat scheelt tijd bij de jaarlijkse poetsbeurt.

Het aanbrengen van deze renovatiecoating is een specialistische klus en laat je over aan de vakman. Wil je meer weten? Wij staan klaar voor advies.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij zijn er voor jou Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op